loading.gif
mobile-banner-bg

AK Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 2. Olağan Kongresi

...
18 Ocak 2015 - Pazar

AK Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 2. Olağan Kongresi

18 Ocak 2015 Pazar günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşen ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanımız Sn. Av. M. Naim Yağcı'nın katılım sağladığı AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 2. Olağan Kongresine, 

İstanbul Milletvekilimizden Sn. Erol Kaya, Sn. Osman Boyraz, Sn. İsmet Uçma, Sn. Gürsoy Erol, Sn. Muhammed Bilal Macit, İl Gençlik Kolları Başkanı Sn. Gıyaseddin Gergin, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Sn. Serdar Orhan, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Neslihan Yurtdagül, İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Sn. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, İlçe Ana Kademe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ataşehir Teşkilatı ve STK'ların katılımı ile bayram havasında gerçekleşti. 

Kongrede, İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Sn. Mustafa Kiraz bayrağı AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen Sn. Yasin Görgülü ve Yönetimine devretti.

Kongremizin Ataşehir için hayırlara vesile olması temennisi ile görevini başarıyla tamamlayan Sn. Mustafa Kiraz'a ve Yönetimine çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen Sn. Yasin Görgülü ve Yönetimine Hayırlı Olsun diyor, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.