loading.gif
mobile-banner-bg

Haydi ATAŞEHİR "Yeni Türkiye İçin İstanbul Mitingi"ne!...

...
30 Temmuz 2014 - Çarşamba

Haydi ATAŞEHİR "Yeni Türkiye İçin İstanbul Mitingi"ne!...

Haydi ATAŞEHİR "Yeni Türkiye İçin İstanbul Mitingi"ne!...


Yeni Türkiye İçin İstanbul Mitingi Ulaşım Bilgileri:

10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yaklaşırken, İstanbul bir kez daha büyük bir buluşmaya sahne olacak. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbullularla buluşacağı "Yeni Türkiye İçin İstanbul Mitingi" 3 Ağustos 2014 Pazar günü saat 18.00'de Maltepe Meydanında gerçekleştirilecek.

Tarihi mitingimiz için Maltepe Miting Alanına En Kolay Nasıl Ulaşırsınız?

İSTANBUL AVRUPA YAKASI İÇİN;

Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Beşiktaş, Beyoğlu, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenler, Esenyurt, Çatalca, Şişli, Sultangazi, Kağıthane, Sarıyer, Silivri ilçelerinde;AK Parti İlçe Başkanlıklarının belirlediği merkezlerden miting alanına otobüslerle ulaşım sağlanacaktır.Miting sonunda otobüs park alanlarından ilçelere dönüş sağlanacaktır.

Ayrıca miting alanına aşağıdaki alternatif yollardan da ulaşım sağlanacaktır.

DENİZ YOLU İLE

Metro-Metrobüs ve Tramvay gibi ulaşım araçlarını kullanarak Feshane ve Yenikapı İDO iskelesine gelecek olan katılımcılar için miting alanına ring gemi seferleri düzenlenecektir:

1- Metrobüs Ayvansaray Durağını kullanarak Eyüp Feshane İskelesine gelecek katılımcılarımız için miting alanına ring gemi seferleri yapılacaktır.

2- Marmaray, Hacıosman-Yenikapı Metro hattı ve Havalimanı-Aksaray Metro hatlarını kullanarak Yenikapı İDO İskelesine gelen katılımcılar için miting alanına ring gemi seferleri düzenlenecektir.

METROBÜS İLE

Beylikdüzü-Zincirlikuyu -Söğütlüçeşme Metrobüsü kullanılarak gelinen olan Uzunçayır istasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile Maltepe veya Huzurevi duraklarında indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşacaklardır. Veya Uzunçayır istasyonundan, Otobüs ring araçları ile miting alanına ulaşım sağlanacaktır.

METRO İLE

Hacıosman-Yenikapı Metrosu, Havalimanı Aksaray Metrosu, Bağcılar Kabataş Tramvay hattı kullanılarak hem alternatif toplu ulaşım imkanları kullanılabilir hem de Yenikapı İdo İskelesinden yapılacak ring gemi seferleri ile ulaşım sağlanabilir.

Kadıköy-Kartal metrosu ile; Maltepe veya Huzurevi duraklarından indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşacaklardır.

MARMARAY İLE

Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanacaktır.

 

İSTANBUL ANADOLU YAKASI İÇİN;

Ataşehir, Çekmeköy, Kartal, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ilçelerinde; AK Parti İlçe Başkanlıklarının belirlediği merkezlerden miting alanına otobüslerle ulaşım sağlanacaktır. Miting sonunda otobüs park alanlarından ilçelere dönüş sağlanacaktır.

Ayrıca miting alanına aşağıdaki alternatif yollardan da ulaşım sağlanacaktır.

DENİZ YOLU İLE

Adalar ilçesi gemi ile Maltepe İDO iskelesine ulaşım sağlayacaktır.

Üsküdar ve Kadıköy TURYOL iskelelerinden ring gemi seferleri ile Maltepe İDO iskelesine ulaşım sağlanacaktır. Buradan yürüyerek miting alanına ulaşılacaktır.

Ayrıca Beykoz ilçe katılımcıları, tahsis edilecek gemilerle Maltepe İDO iskelesine ulaşım sağlayacaktır.

METROBÜS İLE

Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme Metrobüsü kullanılarak Uzunçayır istasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile Maltepe veya Huzurevi duraklarında indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşacaklardır.

Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme Metrobüsü kullanacak katılımcılar için Uzunçayır istasyonundan ring araçları (Otobüsler) ile de miting alanına ulaşım sağlanacaktır.

METRO İLE

Kadıköy-Kartal metrosu ile; Maltepe veya Huzurevi duraklarından indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşacaklardır.

MARMARAY İLE

Kadıköy-Kartal Metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanacaktır. Ayrıca, Ayrılıkçeşme istasyonundan miting alanına ring araçları (otobüsler) ile de ulaşım sağlanacaktır.

Not: Ayrıca, miting alanına ulaşımla ilgili ayrıntılı bilgileri AK Parti İlçe Başkanlıklarından alabilirsiniz. AK Parti İlçe Başkanlıklarının belirlediği noktalardan miting alanına otobüslerle ulaşım sağlanacaktır. Miting sonunda aynı noktalardan ilçelere dönüş sağlanacaktır.